Google Beoordelingen
4.6
Gebaseerd op 162 beoordelingen

0499-724814

Vragen? Bel ons!

info@bedenbos.nl

24/7 bereikbaar

5% korting

Als je boekt via onze website!

Gem. beoordeling: 9.5!

Op basis van 150+ reviews. Klik hier en lees ze allemaal of laat je review achter.

Zes goede redenen op rechtstreeks bij ons hotel te boeken…

  1. Wij zetten niet al onze kamers op een boekingswebsite.  Er is dus vaak wat extra’s te kiezen als je rechtstreeks zaken doet met ons hotel.

  2. Een boekingssite heeft vaak een scherpe prijs.  Niet zelden hebben we een actie lopen die niet te boeken is via een dergelijke site. Direct contact kan dus gewoon harde euro’s opleveren.

  3. In rechtstreeks contact met het hotel is niemand gebonden aan de voorwaarden van een boekingssite.  Wijzigingen of aanpassingen moeten toch weer via het hotel afgestemd en toegezegd worden.  Met meer flexibiliteit komt vaak een betere deal tot stand.

4. Een “ extraatje” regelen lukt sneller en beter als je direct met het hotel in gesprek bent.  Een boekingssite kan dergelijke dingen niet toezeggen.

5. Zonder tussenpartij ontstaat er een heldere en foutloze deal en kom je als gast niet “ klem” te zitten tussen de mensen achter de boekingssite en het hotel.

6. Zakelijk of loyaliteitsvoordeel loop je mis als je via een boekingssite reserveert.

Wie gun je een winstmarge het meest;  een grote internationale anonieme Geldmachine of gun je die aan de man of vrouw die jouw aanstaande verblijf aangenaam kan maken… No-brainer toch ? 🙂

Direct boeken?