Google Beoordelingen
4.6
Gebaseerd op 162 beoordelingen

0499-724814

Vragen? Bel ons!

info@bedenbos.nl

24/7 bereikbaar

5% korting

Als je boekt via onze website!

Gem. beoordeling: 9.5!

Op basis van 150+ reviews. Klik hier en lees ze allemaal of laat je review achter.

Feestelijk

Bed&Bos is omringt door tal van unieke trouwlocaties (zie kaart). Daarnaast biedt de directe omgeving erg veel recreatieve mogelijkheden. Dit maakt ons een fijne locatie voor ‘Familiare Feestelijkheden.’ Het groene, bosrijke gebied om ons heen nodigt uit tot fietsen en wandelen. Even een weekendje er tussen uit? Met de kinderen, of juist zonder? Een onvergetelijke huwelijksnacht in onze suite en ’s morgens een champagneontbijt op ons terras?
Golfweekend, Dames-op-Stap-weekend, Vriendengroep-weekend of fietsweekend…Hoe het ook heet, we hebben altijd een passend verblijf voor u. 

Geen enkel huwelijksfeest is hetzelfde, maar het komt wel steeds aan op goede voorbereiding en de juiste keuze uit veel details. Van een relaxte voor-overnachting tot een afsluitend Champagne-ontbijt, we bieden u steeds een betaalbaar arrangement voor grote en kleine wensen. Als ervaren aanbieder van “ huwelijkse zaken “ kunnen we samen met u komen tot een ideaal overnachtingsarrangement voor het bruidspaar en hun familie. Maatwerk, daar zijn we goed in !