Bed&Bos

E-mail

info@bedenbos.nl

Telefoon

0499-724814

Faciliteiten

Bij Boutique Hotel Bed & Bos willen we u graag een luxe, ontspannen verblijf laten ervaren. Daarom bieden wij diverse services & faciliteiten kosteloos aan en een aantal diensten tegen een kleine meerprijs.

Receptie

Warm welkom met koffie of thee van het huis!

De openingstijden van onze receptie zijn van 07:00 uur tot 22:00 uur.

Check even rustig in bij de gastvrouw met een kopje koffie, cappuccino of thee van het huis.
Ook tijdens je verblijf zijn onze gastvrouwen er natuurlijk als je op zoek bent naar leuke tips in de omgeving of andere vragen hebt.

Wij verwijzen mensen graag naar dat waar zij aan toe zijn.

Wij staan graag tot je beschikking om je van persoonlijke tips te voorzien!

 

 

Ontbijt

Ontbijt is inbegrepen

Tijdens uw verblijf is ontbijt altijd inbegrepen. Wij streven ernaar om met luxe, lokale producten een gezond ontbijt te serveren. Het ontbijtbuffet is geopend:
Maandag t/m vrijdag 7.00 – 10.00 uur
Zaterdag van 7.30 – 10.00 uur
Zondag van 8.00 – 10.30 uur

Gratis parkeren

Ook mag u tijdens uw verblijf gratis gebruik maken van ons WiFi-netwerk en ook het parkeren is gratis. Er wordt gewerkt aan laadpalen, deze zijn nog niet beschikbaar maar komen er wel.

In de minibar op uw kamer is er altijd Spa blauw, Spa rood en vruchtensapjes aanwezig. Een zakje pinda’s en een lekkere bonbon wordt als extra voor u klaar gelegd. Alles voor een ontspannen verblijf! Daarom kunt u op de speciale kamers ook gebruik maken van een koffiemachine en op alle kamers van een waterkoker, met bijbehorende producten voor een lekker kopje koffie of thee.

Honden zijn ook welkom

Verder vinden wij flexibiliteit erg belangrijk. Honden zijn in bepaalde kamers ook van harte welkom (tegen een meerprijs van 10 euro voor kleine hondjes en 15 euro voor grotere honden). Honden zijn tijdens het ontbijt niet welkom in de lounge.

Eerder inchecken en later uitchecken is uiteraard ook mogelijk (tegen een meerprijs, deze vindt u bij het reserveren van een kamer).

Fietsen huren

Bij onze receptie reserveert u ook een stadsfiets of gewone fiets voor € 15,00 euro per dag. Een e-bike is € 27,50 per dag. Gelieve dit één dag vooraf aanvragen bij één van onze gastvrouwen.

Heeft u vragen of specifieke mogelijkheden in ons hotel? Neem contact met ons op en we helpen u graag.

Honden in Bed&Bos