Bed&Bos

E-mail

info@bedenbos.nl

Telefoon

0499-724814

Faciliteiten

Bij Boutique Hotel Bed & Bos willen we u graag een luxe, ontspannen verblijf laten ervaren. Daarom bieden wij diverse services & faciliteiten kosteloos aan en een aantal diensten tegen een kleine meerprijs.

Warm welkom met koffie/thee

In onze lounge kunt u uw gehele verblijf terecht voor een gratis, heerlijke kop koffie, cappuccino of thee. Ook is het mogelijk om een maaltijd te reserveren en kunt u gebruik maken van onze drankenkaart.
Onze gastvrouw schenkt graag een drankje voor u in.

Receptie

Tijdens de openingstijden van de receptie is onze gastvrouw aanwezig en ze beantwoordt graag uw vragen en helpt u graag bij uitzoeken van een geschikte activiteit of restaurant.

De openingstijden van de receptie en lounge zijn:
Maandag t/m vrijdag van 6.30 uur tot 22.00 uur.
Zaterdag van 7.00 uur tot 22.00 uur.
Zondag van 7.30 uur tot 22.00 uur.

Lounge
Ontbijt

Ontbijt is inbegrepen

Tijdens uw verblijf is ontbijt altijd inbegrepen. Wij streven ernaar om met luxe, lokale producten een gezond ontbijt te serveren. Het ontbijtbuffet is geopend:
Maandag t/m vrijdag 7.00 – 10.00 uur
Zaterdag van 7.30 – 10.00 uur
Zondag van 8.00 – 10.30 uur

Gratis parkeren

Ook mag u tijdens uw verblijf gratis gebruik maken van ons WiFi-netwerk en ook het parkeren is gratis. Er wordt gewerkt aan laadpalen, deze zijn nog niet beschikbaar maar komen er wel.

In de minibar op uw kamer is er altijd Spa blauw, Spa rood en vruchtensapjes aanwezig. Een zakje pinda’s en een lekkere bonbon wordt als extra voor u klaar gelegd. Alles voor een ontspannen verblijf! Daarom kunt u op de speciale kamers ook gebruik maken van een koffiemachine en op alle kamers van een waterkoker, met bijbehorende producten voor een lekker kopje koffie of thee.

Honden zijn ook welkom

Verder vinden wij flexibiliteit erg belangrijk. Honden zijn in bepaalde kamers ook van harte welkom (tegen een meerprijs van 10 euro voor kleine hondjes en 15 euro voor grotere honden). Honden zijn tijdens het ontbijt niet welkom in de lounge.

Eerder inchecken en later uitchecken is uiteraard ook mogelijk (tegen een meerprijs, deze vindt u bij het reserveren van een kamer).

Fietsen huren

Bij onze receptie reserveert u ook een stadsfiets of gewone fiets voor € 15,00 euro per dag. Een e-bike is € 27,50 per dag. Gelieve dit één dag vooraf aanvragen bij één van onze gastvrouwen.

Heeft u vragen of specifieke mogelijkheden in ons hotel? Neem contact met ons op en we helpen u graag.

Honden in Bed&Bos