Bed&Bos

E-mail

info@bedenbos.nl

Telefoon

0499-724814

Over ons

Boutique hotel Bed & Bos is sinds 2021 overgenomen door trotse eigenaar, Annemarie Welvaarts. Het hotel is in volle ontwikkeling. De kamers zijn stuk voor stuk opnieuw gestyled en ook andere, nieuwe faciliteiten zijn inmiddels gerealiseerd.

Het is een bijzonder boutique hotel, aan de rand van het bos in Best. Een centrale plaats in Noord-Brabant. Ontdek de warme ambiance in een modern designhotel zelf en maak kennis met ons team!

Het gehele team vindt het ontzettend leuk om nieuwe gasten te verwelkomen. We ontvangen u graag met een kopje koffie of thee van het huis en helpen u graag bij eventuele vragen. Als team hebben we allemaal dezelfde missie: u een ontspannen verblijf geven, waarbij u niets tekort komt!

 

teamfoto
Annemarie Welvaarts

Annemarie Welvaarts – van Genugten is sinds 2021 trotse eigenaar van het hotel:

“Ik vind het ongelofelijk leuk om dit hotel te runnen. In alle facetten ervaar ik veel plezier. Gasten een warm welkom geven zodat ze zich thuis voelen, maar ook het bedenken van nieuwe concepten om onze faciliteiten en services verder uit te breiden.

Samen met de andere gastvrouwen zijn we een hecht team en vullen elkaar goed aan. Het contact met de gasten vind ik het allerleukste. Daarnaast zorgen we iedere ochtend graag voor een goed én gezond ontbijt met steeds meer lokale producten, rechtstreeks van de boer.

Ontspannen kun je zeker bij ons. Tijdens een vakantie of als zakelijk verblijf, bij ons zijn er voldoende opties op maat mogelijk om iedereen een prettig verblijf te geven. Graag tot ziens!”

Annemarie Welvaarts