Bed&Bos

E-mail

info@bedenbos.nl

Telefoon

0499-724814

Natuurlijk overnachten

Boutique Hotel Bed & Bos is een kleinschalig, sfeervol verblijf met de faciliteiten van een hotel. U geniet hier van de rust en de bosrijke omgeving. Vanuit iedere kamer heb je uitzicht op de bossen en hoor je de vogeltjes fluiten.
Beleef Bed&Bos zelf, met je vriend of vriendin, familie, gezin of als zakenreiziger.
Wij garanderen je dat je vol positieve energie terugkijkt op een heerlijk, ontspannen verblijf!

Kamers en suites

Boutique Hotel Bed&Bos heeft in totaal 14 kamers. Er zijn 9 boskamers, 2 boskamers de luxe, een balkonkamer, een luxe suite en een studio. De familiekamer bestaat uit een combinatie van een boskamer de luxe en een boskamer die met een tussendeur met elkaar verbonden zijn. De totale beleving van alle kamers voelt warm en natuurlijk.

De kamers zijn in 2022 gerenoveerd met een luxe interieur. Op de begane grond zijn 4 boskamers in zachte, blauwe kleuren en op de verdieping beneden zijn 5 boskamers met warme bruine tinten. De extra ruime boskamers de luxe zijn aangekleed met spreien en accessoires van Essenza. Op de boskamers de luxe is een extra bed mogelijk voor een 3e persoon.

De suite van ons hotel is een verademing, chique, warm, ruim en romantisch met een vrijstaand, groot bad, aangekleed met prachtig behang. De studio zal dit jaar een metaformose ondergaan en veranderen in een comfort suite.
De ruime balkonkamer ligt op het zuiden, waarop het heerlijk vertoeven is op het balkon. De balkonkamer is heerlijk voor een langdurig verblijf.

Boek hieronder uw kamer en ervaar het zelf!